Tentang Kami

KUMAHA urang jalan

  • 1

    Jaringan sosial multi-kanal

  • 2

    Pameran global online sareng taunan

  • 3

    Rentang lengkep suku cadang otomatis

  • 4

    Anggota tim propésional

  • 5

    21 taun pangalaman sareng kaahlian

  • 6

    Jasa saatos-jualan na nasihat pamasaran wijaksana

SICHUAN NITOYO AUTO SPARE PARTSCO. LTD

Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji bagian suku cadang mobil terkenal, pabrik di Sichuan, Cina. Kami nyayogikeun rentang suku cadang lengkep saprak 2000, ngajantenkeun artos anjeun aman, sareng kanggo diamankeun.

Ruang lingkup utama kami nyaéta suku cadang / asesoris mobil, Mobil pick-up, Van, Bus, Tugas beurat, Treuk Lampu, Forklift, jst; ti Jepang, Koréa, Amérika, Éropa dugi ka kendaraan Cina. Produk ieu diékspor ka Amérika Latin, Amérika Kalér, Asia Wétan Kidul, Asia Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Wétan sareng Éropa Kidul, Rusia, sareng sajabana Kami gaduh tim anu propésional sareng kuat, tiasa nyayogikeun anjeun barang anu leres, sareng dijamin kualitas kalayan kalapa harga!

Nitoyo mangrupikeun pusat perbelanjaan anjeun pikeun sadaya kabutuhan bagian mobil anjeun! Hayu urang babarengan babarengan, NITOYO – entong ngantepkeun anjeun ka handap!

Maca deui

Sejarah urang

Ti saprak 2000
Di 2000, tim pendiri kami ngamimitian bisnis ékspor bagian mobil kalayan seueur kunjungan sareng panyilidikan ampir sadayana pabrik Cina, sareng mendakan pabrik anu cocog.

hitory11

2000-2005 Ékspansi Sapanjang Pasar Amérika Kidul
Saatos seueur upaya sareng parobihan kami berhasil nampi kapercayaan konsumén di pasar Amérika Kidul khususna di Paraguay.

Maca deui

TIM NITOYO

Kami dipimilik ku tim penjualan anu alus teuing sareng tanggung jawab pisan sareng departemen manajemén jual beli sareng kompeten anu sangat kompeten, nyayogikeun jasa kualitas kanggo pembeli sadayana di panjuru dunya.

Pagawean tim penjualan urang sareng departemen pameseran dibagi ku sistem kendaraan, sareng anggota inti sadayana ngagaduhan sahanteuna 3 taun pangalaman sahingga anjeun henteu kedah hariwang kana kakhususan jasa sareng produk kami.

Di sagigireun éta, anggota departemen manajemén kami sadayana dipilih ku operasi praktisna, sareng kakhususan pikeun mastikeun barang anu aman dikirimkeun ka anjeun dina waktos anu pas sareng dokumén anu dibutuhkeun sapertos FORM-F, EGYP EMBASSY CERTIFICATE, COC di Kenya jsb.

Departemen jaringan kami bakal fokus kana pembaruan real-time produk kami sareng promosi kami, janten pastikeun anjeun parantos nuturkeun kami on Facebook sareng LinkedIn.

Luhureun sadaya kakhususan kami kalebet sadaya prosés akuisisi anu mastikeun kerjasama win-win.

Maca deui

NAHA MILIH KAMI

Ti saprak 2000
NITOYO parantos di bagian bisnis bagéan mobil ti saprak 2000, kami parantos ngempelkeun sumber-sumber euyeub tina pabrik sareng pasar berkembang pangalaman anu tiasa ngabantosan konsumén tumuh stabil sareng gancang.

Rentang lengkep
Suku cadang mobil / aksésoris / alat / pikeun Mobil / Nyokot ~ up / Van / Beus / Tugas beurat / Treuk / Forklift, sareng sajabana, ieu sadayana kanggo kisaran NITOYO, sareng tina kendaraan Jepang / Koréa / Amérika / Éropa / Cina.

Profesional
NITOYO bakal dijamin barang anu leres sareng kualitas dijamin.

Tim Kuat
Unggal lini produk ngagaduhan staf propésional pikeun mastikeun Layanan Anu Saé pikeun panilitian sareng urutan anu bakal kajantenan. Harga NITOYO kalapa, moal langkung luhur tibatan pabrik.

Negarawan
Asal-usul ti SICHUAN FOREIGN TRADE GROUP, sajarah anu panjang pikeun ékspor sareng perusahaan anu kuat pikeun ngamankeun artos anjeun.

Jawab
NITOYO tanggel waler pikeun sadaya paréntah anu kami peroleh, bijaksana saatos ngajual jasa, kami henteu pernah ngantepkeun anjeun!

Maca deui

SERTIFIKASI

CFMD

Pameran

Kami parantos ngiringan paméran cadang mobil otomatis sadunya unggal taun, sapertos LATIN EXPO, APPEX, Las VEGAS, AUTOMECHANIKA DUBAI, CANTON FAIR, jst. Janten urang tetep mutakhir sareng tren pasar sareng produk panganyarna, sareng nyayogikeun para nasabah produk anu paling cocog pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan. Kami nyiarkeun liveshow dina platform sosial unggal minggu pikeun méréskeun produk pangénggalna urang sareng komunikasi sareng konsumén.

Maca deui

2020 AUTOMECHANIKA SHANGHAI002 Panama exhibition map2

  • COMPANY PROFILE

    PROFIL PERUSAHAAN

  • OUR HISTORY

    Sejarah urang

  • NITOYO TEAM

    TIM NITOYO

  • WHY CHOOSE US

    NAHA MILIH KAMI

  • CERTIFICATION

    SERTIFIKASI

  • EXHIBITION

    Pameran

ulasan palanggan

Koméntar ti
Palanggan Kami di Luar Negeri

Langkung ti 21 taun Nitoyo nampi seueur koméntar anu pikaresepeun dumasarkeun kana produk sareng jasa kami.

Maca deui
picture
Customer-Reviews

bérita paling énggal

  • NITOYO MID-YEAR SUMMARY & SHARING SESSION
        29th, Juni Nitoyo ngempelkeun kasimpulan pertengahan & sési dibagi. Seueur manajer produk ngabagi pangalaman ngeunaan ...
  • SOMETHING ABOUT STEERING RACK
    Anu nyababkeun mesin setir noise aneh: 1. kolom setir henteu lubricated, gesekan ageung. 2. Pariksa minyak kakuatan setir ...
  • NITOYO In AUTOMECHANIKA SHANGHAI
    2 Désémber -5th, 2020 NITOYO aya di AUTOMECHANIKA sareng sababaraha conto sareng patepang seueur réréncangan lami sareng énggal. Seueur rerencangan sumping ka stan kami ...
  • NITOYO In The 128th Canton Fair
    15 - 24 Oktober 2020, Nitoyo ngiringan Pameran Canton ka 128 ku live streaming online. Salami periode ieu kami parantos gaduh 18 kali uap langsung sareng ...