Babagan kita

CARA KITA NGgarap

  • 1

    Multi-saluran jaringan sosial

  • 2

    pameran global Online lan taunan

  • 3

    Rentang suku cadang otomatis

  • 4

    anggota tim profesional

  • 5

    21 years of experience lan pengalaman

  • 6

    Sawise-sales service lan saran marketing wicaksana

SICHUAN NITOYO AUTO SPARE PARTSCO. LTD

Perusahaan kami minangka salah sawijining pemasok suku cadang mobil sing misuwur, pabrikan ing Sichuan, China. Kita nyedhiyakake macem-macem suku cadang wiwit taun 2000, nggawe dhuwit sampeyan aman, lan supaya bisa yakin.

orane katrangan utama kita wis otomatis bagean / Aksesoris kanggo mobil, Pick-up, Van, Bus, Heavy Duty, cahya Truck, Forklift, etc; saka Jepang, Korea, Amérika, Eropah kanggo kendaraan Cina. Produk kasebut diekspor menyang Amerika Latin, Amerika Utara, Asia Tenggara, Asia Selatan, Timur Tengah, Afrika, Eropa Timur lan Selatan, Rusia, lsp. Kita duwe tim profesional lan kuwat, bisa menehi barang sing bener, lan dijamin kualitas kanthi kompetitif rega!

Nitoyo iku pusat blanja siji mandeg kanggo kabeh kabutuhan bagean otomatis Panjenengan! Ayo dadi gedhe bareng, NITOYO – aja nganti nguciwani sampeyan!

Waca liyane

kita RIWAYAT

Wiwit taun 2000
Ing 2000, tim founding kita miwiti bisnis bagean otomatis kaca karo akeh riko ngajokake lan diselidiki meh kabèh pabrik saka China, lan ketemu ing pabrik cocok.

hitory11

2000-2005 Ekspansi Saindhenging Pasar Amerika Selatan
Sawise nyoba lan owah-owahan, kita bisa entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar Amerika Selatan utamane ing Paraguay.

Waca liyane

NITOYO TEAM

Kita duwe tim sales sing apik banget lan tanggung jawab banget, lan departemen manajemen pamilihan lan pamrentahan sing kompeten banget, nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo para pembeli ing saindenging jagad.

Pakaryan tim sales lan departemen tuku dibagi karo sistem kendharaan, lan anggota inti kabeh duwe paling ora 3 taun pengalaman supaya sampeyan ora prelu khawatir babagan spesialisasi layanan lan produk.

Kajaba iku, anggota departemen manajemen kabeh dipilih kanthi operasi praktis, lan keahlian khusus kanggo nggawe barang supaya dikirim kanthi aman ing wektu sing tepat kanthi dokumen sing dibutuhake kaya FORM-F, EGYP EMBASSY CERTIFICATE, COC ing Kenya lsp.

Departemen jaringan bakal fokus ing nganyari wektu nyata produk lan promosi, dadi priksa manawa sampeyan wis ngetutake ing Facebook lan LinkedIn.

Ndhuwur kabeh spesialisasi kalebu kabeh proses akuisisi sing njamin kerjasama win-win.

Waca liyane

Apa PILIH US

Wiwit taun 2000
NITOYO wis dadi bisnis bagean otomatis wiwit taun 2000, kita nglumpukake akeh sumber pabrik lan pengalaman ngembangake pasar sing bisa nulungi para pelanggan supaya stabil lan cepet.

Rentang Lengkap
Suku cadang / aksesoris / alat / kanggo Mobil / Pilih ~ munggah / Van / Bus / Tugas Berat / Truk / Forklift, lsp, kabeh mau kanggo kisaran NITOYO, lan saka kendaraan Jepang / Korea / Amerika / Eropa / Cina.

Profesional
NITOYO bakal dijamin barang lan kualitas sing bener.

Tim Kuat
Saben lini produk duwe staf profesional kanggo nggawe manawa Layanan sing apik kanggo priksaan lan supaya bisa kawujud. Rega NITOYO iku kompetitif, ora bakal luwih dhuwur tinimbang pabrik.

Negarawan
Asal-Usul saka SICHUAN FOREIGN TRADE GROUP, sejarah sing dawa kanggo ngekspor lan perusahaan sing kuwat supaya aman dhuwit sampeyan.

Tanggung jawab
NITOYO tanggung jawab kanggo kabeh pesenan sing dipikolehi, kanthi ati-ati sawise adol layanan, ora nate ngeculake sampeyan!

Waca liyane

sertifikat

CFMD

EXHIBITION

We wis melu ing akeh pameran spare parts otomatis donya saben taun, kaya EXPO LATIN, APPEX, LAS VEGAS, AUTOMECHANIKA DUBAI, Kanton Undhang, etc. Supaya kita tetep munggah-kanggo-tanggal karo pasar lan produk tren paling anyar, lan nyedhiyani pelanggan karo produk sing paling cocog kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Kita nyiarake livehow ing platform sosial saben minggu kanggo nampilake produk paling anyar lan komunikasi karo pelanggan.

Waca liyane

2020 AUTOMECHANIKA SHANGHAI002 Panama exhibition map2

  • COMPANY PROFILE

    PROFIL PERUSAHAAN

  • OUR HISTORY

    kita RIWAYAT

  • NITOYO TEAM

    NITOYO TEAM

  • WHY CHOOSE US

    Apa PILIH US

  • CERTIFICATION

    sertifikat

  • EXHIBITION

    EXHIBITION

reviews customer

komentar saka
Pelanggan kita Abroad

Kanggo 21 taun Nitoyo wis nampa akèh komentar sarujuk dhasar ing produk lan layanan kita.

Waca liyane
picture
Customer-Reviews

warta paling anyar