NITOYO NË PANAIRIN E 130-të KANTONI PËRFUNDOI PERFEKT

130届广交会2确认-1920X800

Gjatë viteve 130th Panairi i Kantonit nga 15th deri në 19th Nitoyo mori pjesë, ne kemi ekspozita online dhe offline, dhe kemi takuar miqtë tanë të vjetër dhe miqtë e rinj.

Në ekspozitën jashtë linje, 4 kolegët tanë të punës shkuan në Guangzhou me mostrën tonë të pjesëve rezervë dhe katalogut të secilit sistem auto.Ata janë përgjegjës për sistemin e transmetimit, sistemin e motorit, sistemin e pezullimit dhe sistemin elektrik, të gjithë janë me shumë përvojë, më i riu prej tyre ka përvojë 3-vjeçare në industri, dhe për kryesimin e kësaj ekspozite Jason ka shumë ekspozita dhe panaire. përvojat mbarëbotërore, sepse prej vitesh është në eksportin e pjesëve të automjeteve, këshillat që ai jep për produktin dhe tregun janë shumë profesionale.

canton fair pic
2

Për ekspozitën online, ne ngarkojmë produktet tona kryesore në platformën online të Panairit të Kantonit dhe kemi 4 transmetime të drejtpërdrejta çdo ditë, transmetuesit e drejtpërdrejtë janë menaxheri ynë i produkteve dhe menaxheri ynë i shitjeve, ata mund t'i shtjellojnë klientit si produktet ashtu edhe tregjet, të japin ju këshillat më profesionale dhe ju ndihmojnë të zgjidhni problemet dhe të eliminoni dyshimet.Ashtu siç thotë slogani ynë"ju e dini tregun tuaj, ne e njohim Kinën.Nëse e keni shikuar transmetimin tonë të drejtpërdrejtë, mund të jeni shumë të qartë për Nitoyo, jo vetëm për produktet, por edhe për shërbimin dhe avantazhet.Në transmetimin e drejtpërdrejtë transmetuesit tanë të drejtpërdrejtë prezantuan kompaninë tonë në mënyrë të qartë dhe ndanë historinë me fabrikën dhe klientët, shumë interesante.nëse për fat të keq ju keni strehë'Për të parë transmetimin e drejtpërdrejtë, mund të kërkoni"NITOYOon YouTube, ne ngarkojmë edhe momentin interesant në YouTube, shpresoj t'ju pëlqejë.

canton fair liveshow

Tai 2 seancat e Panairit të Kantonit në 2021 përfunduan në mënyrë perfekte, ne jemi shumë të lumtur që takojmë kaq shumë miq.ADimri po vjen, a mund të jetë pranvera kaq larg?Let's lini një takim në pranverë, në 131thPanairi i Kantonit.

 


Koha e postimit: Tetor-20-2021