NITOYO ING 130 CANTON FAIR ENDED PERFECTLY

130届广交会2确认-1920X800

Sajrone taun 130th Canton Fair wiwit taun 15th nganti 19th Nitoyo melu, kita duwe pameran online lan offline, lan wis ketemu kanca lawas lan kanca anyar.

Ing pameran offline, 4 kanca kerja menyang Guangzhou kanthi conto saben suku cadang lan katalog sistem otomatis. Dheweke minangka tambahan biaya sistem transmisi, sistem mesin, sistem suspensi lan sistem listrik, kabeh duwe pengalaman banget, sing paling enom duwe pengalaman 3 taun ing industri, lan kanggo pameran pameran iki, Jason duwe akeh pameran lan pameran pengalaman ing saindenging jagad, amarga dheweke wis ngekspor komponen otomotif sajrone pirang-pirang taun, saran sing diwenehake babagan produk lan pasar iku profesional banget.

canton fair pic
2

Kanggo pameran online, kita upload produk utama ing platform online Canton Fair lan duwe 4 siaran langsung saben dina, streamer langsung minangka manajer produk lan manajer penjualan, bisa njabarake produk lan pasar kanggo para pelanggan, menehi sampeyan saran sing paling profesional lan mbantu ngatasi masalah lan ngilangi keraguan. Kaya slogan kitasampeyan ngerti pasar sampeyan, kita ngerti China. Yen sampeyan wis nonton stream live sampeyan, sampeyan bisa uga bakal jelas babagan Nitoyo, ora mung produk, nanging uga layanan lan kaluwihan. Ing stream live streamer live kita ngenalake perusahaan kanthi jelas lan nuduhake crita karo pabrik lan pelanggan, sing apik banget. yen sampeyan ora duwe untungora weruh stream langsung, sampeyan bisa nelusuri NITOYO” ing YouTube, kita uga ngunggah wektu sing nyenengake ing YouTube, muga-muga sampeyan seneng.

canton fair liveshow

Tdheweke 2 sesi Canton Fair ing taun 2021 rampung kanthi sampurna, kita seneng banget amarga bisa ngerteni akeh kanca. Alan musim salju bakal teka, apa bisa musim semi adoh banget? Letaku janji ing musim semi, ing taun 131th Pameran Kanton.

 


Wektu kiriman: Okt-20-2021