НИТОЈО НА 130. САЕМ ЗА КАНТОН ЗАВРШИ СОВРШЕНО

130届广交会2确认-1920X800

Во текот на 130 гth Кантонски саем од 15th до 19th Нитојо учествуваше, имаме и онлајн и офлајн изложби и ги запознавме нашите стари пријатели и нови пријатели.

Во офлајн изложбата, нашите 4 колеги отидоа во Гуангжу со нашиот примерок од секој автосистем резервни делови и каталог.Тие се одговорни за преносниот систем, системот на моторот, системот за потпирање и електричниот систем, сите се многу искусни, најмладите од нив имаат 3-годишно искуство во индустријата, а за водство на оваа изложба Џејсон има многу изложби и саеми светски искуства, бидејќи со години е во извозот на автоделови, советите што ги дава за производот и пазарот се многу професионални.

canton fair pic
2

За онлајн изложбата, ги прикачуваме нашите главни производи на онлајн платформата на Кантонскиот саем и имаме 4 преноси во живо секој ден, преносите во живо се нашиот менаџер за производи и нашиот менаџер за продажба, тие можат да ги елаборираат на клиентите и производите и пазарите, да дадат вие најпрофесионален совет и ви помага да ги решите проблемите и да ги отстраните сомнежите.Исто како што вели нашиот слоганвие го знаете вашиот пазар, ние ја знаеме Кина.Ако сте го гледале нашиот пренос во живо, можеби ќе ви биде многу јасно за Nitoyo, не само за производите, туку и за услугата и предностите.Во преносот во живо, нашите преносители во живо јасно ја претставија нашата компанија и ја споделија приказната со фабриката и клиентите, многу интересна.ако за несреќа сте засолниште'За да го видите преносот во живо, можете да пребаруватеНИТОЈОon YouTube, го прикачуваме и интересниот момент на YouTube, се надевам дека ќе ви се допадне.

canton fair liveshow

Tтој 2 сесии на Кантонскиот саем во 2021 година завршија совршено, многу ни е мило што најдовме толку многу пријатели.AДоаѓа зима, дали пролетта може да биде толку далеку?Let'Закажете состанок на пролет, во 131thКантонски саем.

 


Време на објавување: 20-10-2021 година