NITOYO i den 128. kantonmessen

15. – 24. oktober 2020 deltok Nitoyo på den 128. Canton Fair ved online livestreaming.I løpet av denne perioden har vi hatt 18 ganger live steam og ca 1000 personer har sett totalt, kanskje du er en av dem.Dessuten har vi bygget relasjoner med mange nye venner, de velger oss ikke bare på grunn av den gode kvaliteten på produktene våre, men også den profesjonelle servicen vi tilbyr som gir dem mye bekvemmelighet ved innkjøp.

Som vi alle vet, ble denne kantonmessen holdt på nett og vi møter hverandre ved live-streaming, og dette er også den første live-streamingen for de fleste av våre Nitoyo-kolleger, så hvis du har sett live-streamingen vår, vil du kanskje finne ut at de var litt stresset, men faktisk etter flere ganger ble det lettere.

Vi begynte å forberede oss til Canton Fair nesten 1 måned i forveien, fordi vi må velge produktet og laste dem opp til nettplattformen. Selv om det er første gang vi gjør denne typen nettmesse, er vi glade for å møte endringene og utfordring, heldigvis har vi våre egne nettplattformer, og erfaringen hjelper oss med å håndtere det enkelt.

På grunn av ustoppelig læring og entreprenørskap og banebrytende lærer vi også fra andre bildelerfirmaer om produktene og live streaming-ferdighetene for å gi kundene våre den beste opplevelsen.

Og hvis du gikk glipp av live-streamingen vår, ikke bekymre deg, du kan se vår korte video på hver sosiale plattform som Facebook, YouTube, Linked-in og også vår Alibaba nettbutikk, og ikke glem å følge oss på disse plattformene, fordi vi laster opp våre nyeste produkter og oppdaterer bedriftsinformasjonen vår.Vi har også ukentlig live-streaming nå. Pass på at du ikke går glipp av det.

Velg Nitoyo, vi vil aldri svikte deg!!


Innleggstid: 26. januar 2021