Historia jonë

NITOYO dikur ishte një ekip i vogël i përbërë nga 5 persona në vitin 2000, i vendosur në Chengdu, Sichuan.Pas përpjekjeve tona, ajo tani është zhvilluar në një platformë shërbimi me një ndalesë të makinave me më shumë se 60 persona, ka bashkëpunuar me 180 vende/rajone dhe u ka shërbyer më shumë se 400 klientëve.

 • 1980-1990 the beginning
  1980-1990 the beginning1
  1980-1990 the beginning03
  Që nga viti 2000 ~

  Në vitin 2000, ekipi ynë themelues filloi biznesin e eksportit të pjesëve të automjeteve me shumë vizita dhe hetime të paraqitura në pothuajse të gjitha fabrikat e Kinës, dhe gjeti fabrikat e përshtatshme.

 • 2017 July LATIN EXPO Panama1
  2018 July LATIN EXPO Panama1
  2000-2005 Zgjerimi në të gjithë tregun e Amerikës së Jugut

  Pas shumë përpjekjesh dhe ndryshimesh arritëm të fitojmë besimin e klientëve në tregun e Amerikës së Jugut veçanërisht në Paraguaj.

 • NITOYO11
  UBZ1
  2000-2010 Lindja e markave tona NITOYO&UBZ

  Përmes përpjekjeve 10 vjeçare ne jemi të njohur si NITOYO&UBZ në mbarë botën, shumë klientë i besojnë cilësisë dhe shërbimit NITOYO.Për më tepër, siç tregon logoja jonë, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte të shkëlqyera për të mbrojtur drejtimin tuaj.Bazuar në këtë, ne kemi agjenci në shumë vende për shembull në Paraguaj, Madagaskar.

 • facebook1
  LINKED IN
  alibaba11
  2011 Zhvillimi i Diversifikuar

  Me zhvillimin e internetit, ne fillojmë të zgjerojmë platformën online duke përfshirë dyqanin ndërkombëtar të stacionit Alibaba dhe faqen tonë zyrtare të internetit https://nitoyoauto.com/, facebook, linked-in, youtube.

 • International growth1
  Rritja Ndërkombëtare 2012-2019

  Për shkak të mënyrës që kemi shtruar më parë, ne gradualisht zgjerojmë më shumë tregje dhe jemi të njohur në tregjet e Afrikës, Amerikës së Jugut, Lindjes së Mesme dhe Azisë Juglindore.
  Në vitin 2013 pranuam me sukses nga tregu i Afrikës dhe fituam porositë me vlerë 1,000,000 USD.
  Në vitin 2015 ishim kënaqësi të ishim ata që besuan shumë miq të Azisë Juglindore.
  Në 2017 ne morëm pjesë në Latin Expo dhe America Aapex midis korrikut dhe nëntorit.Në këtë vit ne fitojmë reputacionin tonë në këto dy tregje siç dëshmuan porositë tona – 1,500,000 USD.
  Në 2018-2019 kemi ndjekur gjithnjë e më shumë ekspozita, të eksportuara në më shumë se 150 vende.

 • 2020 NITOYO turns 40
  2020 NITOYO turns
  2020 NITOYO turns1
  2021 NITOYO mbush 21 vjeç

  Perspektivat e rritjes së grupit janë të shkëlqyera.Që nga viti 2000, ne kemi ruajtur synimin tonë origjinal: të sigurojmë që klientët të mund të blejnë me besim dhe konsumatorët të mund ta përdorin me besim!