Нашата историја

NITOYO порано беше мал тим составен од 5 лица во 2000 година, лоциран во Ченгду, Сечуан.По нашите напори, сега се разви во едношалтерска платформа за сервисирање на автомобили со повеќе од 60 луѓе, соработуваше со 180 земји/региони и опслужуваше повеќе од 400 клиенти.

 • 1980-1990 the beginning
  1980-1990 the beginning1
  1980-1990 the beginning03
  Од 2000 ~

  Во 2000 година, нашиот основачки тим го започна бизнисот за извоз на автоделови со многу поднесени посети и истрага на речиси цели фабрики во Кина и ги најде соодветните фабрики.

 • 2017 July LATIN EXPO Panama1
  2018 July LATIN EXPO Panama1
  2000-2005 Експанзија низ пазарот во Јужна Америка

  По многу обиди и промени успеавме да ја стекнеме довербата на клиентите на пазарот во Јужна Америка особено во Парагвај.

 • NITOYO11
  UBZ1
  2000-2010 Раѓањето на нашите брендови NITOYO&UBZ

  Низ 10-годишните напори ние сме познати како NITOYO&UBZ ширум светот, многу клиенти му веруваат на квалитетот и услугата на NITOYO.Покрај тоа, како што покажува нашето лого, ние сме посветени на обезбедување одлични производи за заштита на вашето возење.Врз основа на ова, имаме агенции во многу земји на пример во Парагвај, Мадагаскар.

 • facebook1
  LINKED IN
  alibaba11
  2011 Диверзифициран развој

  Со развојот на интернетот, започнуваме со проширување на онлајн платформата, вклучувајќи ја продавницата за меѓународна станица Alibaba и нашата сопствена официјална веб-страница https://nitoyoauto.com/, facebook, linked-in, youtube.

 • International growth1
  2012-2019 Меѓународен раст

  Поради начинот на кој поплочувавме претходно, постепено прошируваме повеќе пазари и популарни во Африка, Јужна Америка, Блискиот Исток и пазарот во Југоисточна Азија.
  Во 2013 година успешно го прифативме пазарот во Африка и добивме нарачки во вредност од 1.000.000 УСД.
  Во 2015 година ни беше задоволство да бидеме оние на кои веруваа многу пријатели од Југоисточна Азија.
  Во 2017 година присуствувавме на Latin Expo и America Aapex помеѓу јули и ноември.Во оваа година ја стекнуваме нашата репутација на овие два пазари како што се покажаа нашите нарачки - 1.500.000 УСД.
  Во 2018-2019 година присуствувавме на се повеќе изложби, извезени во повеќе од 150 земји.

 • 2020 NITOYO turns 40
  2020 NITOYO turns
  2020 NITOYO turns1
  2021 NITOYO наполни 21 година

  Изгледите за раст на групата се одлични.Од 2000 година, ја одржуваме нашата првобитна намера: да се осигураме дека клиентите можат да купуваат со доверба и потрошувачите да користат со доверба!