Тимот на NITOYO

Опседнати сме со одличен и високо одговорен тим за продажба и многу компетентен оддел за управување со набавки и нарачки, обезбедувајќи квалитетни услуги за купувачите ширум светот.

Работата на нашиот тим за продажба и одделот за набавки е поделена според системот на возилото, а главните членови имаат најмалку 3-годишно искуство за да не треба да се грижите за специјалитетот на нашата услуга и производи.

Освен тоа, сите членови на нашиот оддел за управување се избрани според нивната практична работа и специјалност за да се осигураат дека стоката безбедно ќе ви биде доставена во вистинско време со потребните документи како ФОРМА-Ф, СЕРТИФИКАТ НА АМБАСАДАТА НА ЕГИПЕРСКИ, КОК во Кенија итн.

Нашиот мрежен оддел ќе се фокусира на ажурирање во реално време на нашите производи и нашите промоции, затоа погрижете се веќе да не следите на Facebook и LinkedIn.

Пред сè, нашата специјалност го покрива целиот процес на стекнување што обезбедува соработка меѓу двете страни.