SICHUAN NITOYO резервни делови за автомобили.ООД

about1

НИТОЈОе еден од водечките извозници на резервни делови за автомобили во Кина од 2000 година.NITOYO&UBZдва бренда кои уживаат добра репутација ширум светот.

Имаме речиси 20.000 видови производи што го покриваат секој авто систем како што се моторниот систем, системот за сопирање, системот за спојка, системот за суспензија, електричен систем и систем за пренос итн. Моделите на автомобили вклучуваат јапонски, корејски, европски и американски автомобили. Со години, нашите производи се извезени ширум светот и особено популарни на пазарот во Африка, Јужна Америка, Блискиот Исток и Југоисточна Азија, може да го видите нашиот бренд Nitoyo или UBZ на вашиот локален пазар

Сега имаме за цел да ги искористиме европските и американските пазари, бидејќи нашата визија е секаде каде што има автомобил, има делови за автомобили Nitoyo и ние ја земаме заштитата на вашето возење како наша мисија.Значи квалитетот е секогаш нашиот прв принцип на избор на производи.Исто така, имаме сопствен магацин, така што времето за испорака е загарантирано.

Освен тоа, како трговска компанија продолжуваме да бараме нови модели и нови производи за да ги задоволиме различните барања на нашите клиенти.И ние работиме напорно за да го оптимизираме работниот тек и да ја подобриме работната ефикасност за да заштедите време и енергија.За услугата по продажбата имаме професионален дизајнер кој ќе ви помогне да го дизајнирате логото на вашиот бренд и пакувањето на брендот.За да размислиме да им обезбедиме на клиентите подобро искуство при купувањето, прифаќаме различни термини за плаќање, исто така, имаме сопствен оддел за логистика и транспорт одговорен за целата пратка.

Покрај тоа, ние секогаш продолжуваме да бараме напредна технологија за третман, слушајќи ги информациите на нашите клиенти затоа што се грижиме за чувството на потрошувачот.Како што покажува нашето лого, ние сме посветени да им гарантираме на клиентите да купуваат, а потрошувачите да ги користат.

Изберете нас, никогаш нема да ве изневериме!

pack

Примерок за приказ на соба

Sample Room Display
Sample Room Display2
Sample Room Display3
Sample Room Display4
Sample Room Display5
Sample Room Display6